The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand The Chesterfield Brand
Varemerke: Chesterfield
Artikelnummer: 2120051
Materiale: Skinn
Farg: Alle

Beskrivelse

Er lommeboken og smarttelefonen noe av det viktigste du liker å holde deg nær hele dagen? Da er Malaga skinntelefonveske perfekt for deg. Fordi denne vesken er en kombinasjon av en lommebok og en telefonveske, trenger du aldri å slite med hvordan du skal bære de to. Ideell for daglig bruk, på ferie eller en festival.

Malaga består av to deler:

På forsiden finner du telefonrommet som du kan lukke med en magnetisk lukking.
Bak telefonrommet finner du lommebokseksjonen. Denne delen er delt inn i to papir pengerom atskilt med en glidelåslomme i midten. På sidene er det plass til 12 kort. På baksiden av posen er det en glidelåslomme for mynter.
Denne posen kan også brukes på to måter. Med den lange, justerbare stroppen kan du bruke denne telefonvesken komfortabelt over skulderen. Skal du ut for kvelden? Deretter klikker du bare av den lange skulderstroppen og bruker denne vesken på håndleddet. På denne måten kan du forvandle posen til en stilig clutch på kort tid!

799 NOK 559 NOK
Butik One Size
Bølgen Sko